Tuesday, October 17, 2006

Γαμω-Σταυρίδια

Σήμερα κυρία το μάθημά μας είναι ότι οι ψηφοφόροι έχουν τους άρχοντες που τους αξίζουν.

Είδαμε ότι οι Θεσσαλονικείς είναι άνθρωποι έξω καρδιά και χαβαλέ - ούτε από θεομηνίες καταλαβαίνουν, ούτε Χριστό. Θέλουν νομάρχη τραγουδιστή. Τώρα, τι και αν έγινε μία θεομηνιούλα στην περιφέρειά του, θα έχει καιρό να ξεβουλώσει τα φρεάτια. Κάτι θα ρίχνει στο φραπέ, δεν έξηγείται αλλιώς.

Είδαμε ότι οι Λάκωνες, δεν είχαν πρόβλημα που τους κάηκαν τα σπίτια, αρκεί να μη χάσουν την παράδοση ότι είναι δεξιός νομός, για αυτό και έβγαλαν τον ίδιο νομάρχη. Τι και αν δεν είχε κάνει την αντιπυρική του πρόβλεψη; Δεξιός να είναι και ας είναι και κατιμάς.

Είδαμε ότι αν ο μπαμπάς σου έχει οργανώσει την κομματική βάση ενός κόμματος, και έχει ιδρύσει το ΕΣΥ, θα βγεις νομάρχης και θα συνεχίσεις την έλλειψη έργου και τις πολεοδομικές παραβάσεις. Και λέμε ότι ο λαός δεν έχει ιστορική και πολιτική μνήμη... Θυμάται τον αείμνηστο και ας έχει φύγει τόσα χρόνια, μας σταυρώνει το ΕΣΥ, του σταυρώνουμε την κόρη. Τουλάχιστον ένας κακός υπάλληλος έφυγε από την Εθνική τράπεζα. Κάτι είναι και αυτό...

Αν είναι έτσι, θέλουμε ΤΩΡΑ την Τζούλια Αλεξανδράτου για νομάρχη και την Εύη Λάσκαρη για Δήμαρχο. Να χορταίνει το μάτι μας τουλάχιστον.

No comments: